vikao na goste u zadru / Sud ga oslobodio krivnje jer mu je 'naškodila kombinacija džointa i piva'

Image
Foto: Thinkstock

Muškarac je sudu pojasnio kako je sporne večeri zapalio jedan džoint koji mu je, kako je rekao, vjerojatno naškodio u kombinaciji s pivom

21.4.2016.
10:44
Thinkstock
VOYO logo

Prekršajni sud u Zadru oslobodio je krivnje 33-godišnjeg muškarca iz Sesveta koji je prošlo ljeto na terasi caffe bara u Sukošanu strašio goste neartikuliranim glasanjem i kilogram teškim kamenom kojeg je držao u ruci, prenosi Zadarski.hr. 

Muškarac je sudu pojasnio kako je sporne večeri zapalio jedan džoint koji mu je, kako je rekao, vjerovatno naškodio u kombinaciji s pivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio 18. srpnja oko 20,30 sati kada je 33-godišnjak na terasi caffe bara s poda uzeo oko kilogram težak kamen, dok je u drugoj ruci držao praznu pivsku bocu i obilazio stolove za kojima su sjedili gosti, te nerazgovjetno vikao na njih. Nakon toga svi su gosti u strahu napustili terasu, da bi konobar pozvao telefonom vlasnika bara koji je udaljio muškarca. Nakon toga je on krenuo trčati oko objekta i nastavio vikati.

Nakon intervencije policijski službenici su ga upozorili da prestane s vikom, no on im je pokušao pobjeći nakon čega su ga sredstvima prisile smjestili u službeno vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedok događaja je ispričao kako mu se čini da je 33-godišnjaka uhvatio napadaj panike te je zbog toga vikao i bježao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo