novi izgled /

Stvara priroda, proizvodi Podravka: Omiljeni voćni namazi u novoj ambalaži s još više sadržaja

Image
Foto: PROMO

U Podravkinom pekmezu od šljiva uživate već 70 godina, a omiljeni džemovi i marmelade dio su svakog doručka. Došlo je vrijeme da im, zasluženo, damo novu ambalažu. Bez brige, savršen okus ostao je isti!

15.2.2019.
11:24
PROMO
VOYO logo

Bez puno pretjerivanja mogli bismo reći da je šnita kruha i na njoj pekmez od šljiva „nacionalno dobro“, toliko duboko utkano u živote ljudi naših krajeva. Najbolji je recept, naravno, onaj bakin, a baš po takvim receptima već dugi niz godina proizvodimo Podravka džemove, pekmeze i marmelade.

U poznatim okusima džema od marelice, šipka, miješanog voća, džema extra jagoda, pekmezu od šljiva, i ostalim Podravka voćnim namazima, od sada možete uživati u novoj ambalaži. Za moderni izgled nove staklenke nije odgovoran samo razigran dizajn, nego čitava filozofija i nov pristup prezentaciji ovih vrhunskih voćnih namaza iz Podravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi stil, više sadržaja

S obzirom na vrhunsku kvalitetu Podravka voćnih namaza, odlučili smo im dati i takvu ambalažu. No, nije nov samo izgled nego i veličina – svaka staklenka sada sadrži 20% više sadržaja što je, pojednostavljeno, 20% više ukusnih, slatkih i kiselkastih džemova za vaš užitak. Pa bilo da ih mažete na kruh, palačinke ili jednostavno posegnete žlicom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više sočnog voća

Uz veću količinu u paleti extra džemova, kao što je Džem extra jagoda, stiže i nova receptura koja u sebi sadrži još više voća. Sve navedeno je rezultat konstantne inovacije jer, iako se na trenutak može činiti da je priča o džemovima „davno ispričana“, njihov se okus, sadržaj i prezentacija uvijek mogu razvijati, a naši novi džemovi dokaz su upravo tome.

Zato ih potražite na najbližem prodajnom mjestu pa poslužite sebi i svojim obiteljima na način na koji ih najviše vole. Uživajte u bogatstvu okusa, tradicionalnoj recepturi te praktičnijoj i modernijoj ambalaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo