OKUPLJANJE U TUHELJU / Štromar: 'Budućnost HNS-a ovisi o tri stvari – rezultatu, rezultatu i rezultatu'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Prvo stranačko okupljanje nakon ulaska u Vladu RH stranački čelnici HNS-a iskoristit će kako bi do nedjelje analizirali postojeće stanje u stranci

30.9.2017.
12:36
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Članice i članovi Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati okupili su se na teambuildingu stranke koji se ovaj vikend održava u Tuhelju. Riječ je o redovnom stranačkom okupljanju na kojem je više od 50 najistaknutijih članova HNS-a iz cijele Hrvatske, među kojima je uže vodstvo stranke, saborski zastupnici te regionalni i županijski predsjednici, stoji u priopćenju HNS-a. 

Prvo stranačko okupljanje nakon ulaska u Vladu RH stranački čelnici iskoristit će kako bi do nedjelje analizirali postojeće stanje u HNS-u, što je napravljeno do sada i što će se raditi u naredne tri godine s naglaskom na prioritete u Vladi, ali i ministarstvima koji su u resoru HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na HNS-ovom teambuildingu u Tuhelju analizira se i rejting stranke, razgovara se o predstojećim izborima za novo vodstvo HNS-a, programu stranke i dugoročnoj strategiji.

„Riječ je o jednom kontinuiranom procesu u HNS-u u kojem se uvijek iznova promišlja politički trenutak i traže nova i inovativna rješenja koja će Hrvatsku sutra učiniti boljom nego što je to danas. Reforma obrazovanja i kvalitetnija lokalna samouprava orijentirana na građane su najkonkretniji mogući doprinosi HNS-a tom cilju“, rekao je v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade te ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar koji je uvodno pozdravio sve prisutne sudionike HNS-ovog teambuildinga u Tuhelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Budućnost HNS-a ovisi o tri stvari – rezultatu, rezultatu i rezultatu“, zaključno je poručio Predrag Štromar. Na HNS-ovom teambuildingu sudjelovala je i HNS-ova ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak koja je izvijestila sve prisutne o napretku procesa kurikularne reforme i kratkoročnim planovima novog tima u ministarstvu. 

HNS-ovim članicama i članovima iz cijele Hrvatske zahvalila je na podršci kojoj joj pružaju te je spremno odgovarala na sva pitanja koja se tiču njezinog djelovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike