na putu u školu / Strava u Dugoj Resi: neoprezna vozačica udarila dvije djevojčice na pješačkom prijelazu

Image
Foto: KA portal

Nesreća se dogodila nešto prije osam sati kad je na djecu na putu u školu naletjela vozačica koja se kretala u smjeru centra

4.4.2016.
12:43
KA portal
VOYO logo

U Jozefinskoj ulici na samom izlasku iz Kasara u Dugoj Resi, dvoje školaraca udario je automobil Mercedes i to na pješačkom prijelazu, piše KA portal.

Djeci su odmah u pomoć priskočili slučajni prolaznici i vozači, dok su ona bila pri svijesti te su po uputama starijih ostala ležati na cesti kako eventualno ne bi došlo do težih ozljeda. Strašna slika ostala je na samom mjestu događaja, dječje školske torbe na cesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila nešto prije osam sati kad je na djecu na putu u školu naletjela vozačica koja se kretala u smjeru centra. U pomoć je ubrzo priskočila i liječnica iz obližnjeg Doma zdravlja, te je pristigla i policija koja vrši očevid. Zbog zaustavljenog prometa stvorila se velika gužva.

Po neslužbenim informacijama, jedna je djevojčila lakše ozlijeđena i puštena je kući, a druga je zadržana u OB Karlovac zbog potresa mozga. Očevidom će biti utvrđene sve okolnosti koje su dovele do zamalo velike tragedije i tuge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo