Zvjerski pretukao psa /

Strava kod Varaždina: 'Psa je udarao kamenom pa ga ostavio u šumi ležati u lokvi krvi'

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Kujicu je njezin vlasnik zvjerski pretukao, a ona se trenutno bori za život

6.1.2019.
16:20
Facebook/Screenshot
VOYO logo

U Seketinu u varaždinskoj županiji u subotu se dogodio stravičan slučaj nasilja nad životinjom. Kujicu je njezin vlasnik zvjerski pretukao, a ona se trenutno bori za život. Nesretnu je životinju slučajno pronašao susjed.

"Prilikom šetnje šumom moj je brat na jednom mjestu primijetio lokvu krvi i to ga je zapanjilo, a u blizini je vidio susjeda, no nije se želio petljati u tuđe stvari. Nakon što je krenuo dalje vidio je drugu lokvu, nakon čega je bio užasnut, ali i dalje nije obraćao preveliku pozornost", ispričala je sestra očevica za Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je susjed sjeo u automobil i otišao njezin je brat ipak odlučio pogledati o čemu se radi. Vidio je psa koji je ležao u lokvi krvi, gotovo na izdisaju. Odjurio je kući i pozvao veterinarsku službu i policiju. Kako izgleda, vlasnik je psa udarao kamenom.

"Riječ je o iživljavanju koje je nas izuzetno šokiralo te smatramo da bi javnost to trebala čuti. To je uistinu nehuman čin, u šoku smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu", ispričala je žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu, a susjedi će, po svemu sudeći, trebati posvedočiti da je riječ o njegovom psu. Trenutno se za život kujice bore veterinari.

"Zahvaljujemo Policijskoj postaji Varaždin što je odmah reagirala. Zahvaljujemo Veterinarskoj stanici na brzoj intervenciji. Šaljite pozitivu, nazvali smo je Stela. Sad je najvažnije da Stela preživi", objavili su iz Udruge Spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo