RIOPEN 2016. /

Stotine studenata iz Europe i Afrike na Međunarodnom debatnom turniru

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Na turniru koji se u Rijeci održava već treću godinu zaredom raspravljat će se o širokom spektru tema, od znanstvenih do dnevno-političkih

3.8.2016.
10:25
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Europske sveučilišne igre su završile, ali natjecanja studenata u raznim disciplinama se nastavljaju. U Rijeci će se tako od 4. do 6. kolovoza održati Međunarodni debatni turnir RiOpen 2016. na kojem će, uz studente Sveučilišta u Rijeci, sudjelovati stotinjak studenata iz Europe i Afrike.

Svečano otvorenje Međunarodnog debatnog turnira RiOpen 2016. održat će se u četvrtak 4. kolovoza u 18.30 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, prenose mrežne stranice Grada Rijeke. Debate će se održavati u zgradi sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, a finale i svečano zatvaranje na terasi Astronomskog centra Rijeka, rekle su na konferenciji za medije predstavnice Riječke debatne unije, organizatora RiOpena 2016., Nana Spadoni i Dora Nikolla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debatanti će se na engleskom jeziku natjecati u pet rundi turnira, polufinalu i finalu, a svi zainteresirani pozvani su pogledati debatu najboljih timova na turniru.

Više pročitajte na portalu Riječan.IN. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo