KOMEDIJA NA OPĆINSKOJ SJEDNICI /

Stonski vijećnik žali se na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Neću se imati od čega napiti'

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu

1.11.2017.
15:28
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

HNS-ov općinski vijećnik Općine Ston Vedran Kunica na svom Facebook profilu osvrnuo na zadnju sjednicu Vijeća i temu o kojoj se raspravljalo.

Tako je Kunica na svom Facebooku objavio post i napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"3. sjednica vijeća općine Sahara. Na sinoćnjoj sjednici vijeća doneseni su krucijalni zaključci za općinu. Naime potpredsjednik vijeća Z.K. naglasio je problem fazana kao krucijalni problem naše općine. Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno svo grožđe ove godine i da se neće ima čega napit.

Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere. Smrt fazanima, sloboda narodu". 

HSLS-ov Zdravko Kopanica koji je potpredsjednik Općine Ston doista je na sjednici govorio o problemu fazana te kako ih treba potrijebiti jer su mu pojeli grožđe te je dodao kako se neće imati od čega napiti. Svakako je neozbiljno da političari razgovaraju o ovakvim temama kad Općina Ston ima niz problema koje je potrebno riješiti, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo