'dečki predajte se' /

Što znači biti transrodna homoseksualka? Da Brkić može slobodno reći da je žena zarobljena u tijelu muškarca

Istanbulska vam omogućava i da se izjasnite i samo kao tri pedera, sve su vam opcije otvorene

12.4.2018.
22:05
VOYO logo

Obzirom da je Milijana Brkića, Davora Ivu StieraMiru Kovača i ostale časne HDZ-ove muževe gotovo nemoguće uvjeriti da im zbog Istanbulske konvencije neće narasti sise i otpasti jaja i da im u muški WC neće upasti Željka Markić i obrnuto, naš je prijedlog - dečki predajte se! 

S vama i bez vas Istanbulska će sutra očito biti prihvaćena, a vi prihvatite ono najbolje što iz nje možete uzeti. Eto recimo, Istanbulska vam omogućava da se izjasnite kao žena u tijelu muškarca. I pri tome uživate sva prava i zaštitu koju ženama pruža Istanbulska konvencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle ako vas recimo u Saboru svojim izjavma psihički maltretira Davor Bernardić, kao žena u tijelu muškarca možete potražiti  smještaj u nekoj sigurnoj kući, u Klagenfurtu ima jedna dosta sigurna. 

Ili možete nazvati SOS telefon na kojem će vam riječi potpore i razumijevanja uputiti Zoran Milanović. E, ali jasno nam je da se jednom časnom HDZ-ovcu nije lako izjasniti kao žena u tijelu muškarca pa kako bi pomirili svoj ženski rod,  muški spol i člansku iskaznicu, Istanbulska vam omogućava da se izjasnite kao transrodne  homoseksualke!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što znači biti transrodna homoseksualka? Znači da recimo Milijan Brkić može slobodno reći da je žena zarobljena u tijelu muškarca ali žena koja je lezbijka, dakle žena koja voli žene. I eto, muškarac u vama sit, a žena cijela. Dakako, Istanbulska vam omogućava i da se izjasnite i samo kao tri pedera, sve su vam opcije otvorene.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo