ŠTO MU JE BILO? Barbierijeva žena otkrila zašto je pucao u drvo: / 'Imali smo feštu kod Hloverke, popio je i ispalio dva metka iz svojeg tetejca'

Image

'Imali smo feštu otvaranja intermedijalnog centra kod Hloverke u 19 sati. Veljko je prvi put izašao nakon korone', opisuje nevjenčana supruga.

10.6.2020.
16:51
VOYO logo

Veljko Barbieri je u ponedjeljak oko 18 sati u Makarskoj ispalio više hitaca u drvo koje se nalazi ispred njegove obiteljske kuće, priopćila je policija, dodajući da je „Izlaskom na mjesto događaja zatečen muškarac u vidno alkoholiziranom stanju“, te kako je zadržan u postaji dok se nije otrijeznio.

Image
UHIĆEN VELJKO BARBIERI: /

Gastro stručnjak vidno pijan pucao u drvo ispred kuće; Policiji predao AK 47, pušku i pištolj...

Image
UHIĆEN VELJKO BARBIERI: /

Gastro stručnjak vidno pijan pucao u drvo ispred kuće; Policiji predao AK 47, pušku i pištolj...

'Samo ga je htio isprobati'

No njegova nevjenčana supruga tvrdi da nema govora o pijanstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma popio je dvije čaše vina i ispalio dva metka iz svog tetejca. U svom đardinu! Samo ga je htio isprobati“ ističe Ljubica Hardman za 24sata.

"Imali smo feštu otvaranja intermedijalnog centra kod Hloverke (Novak Srzić, voditeljice Turističke zajednice Makarse) u 19 sati. Veljko je prvi put izašao nakon korone. Na tri romana je radio! I sad, popio je čašicu previše. Iz svog tetejca ispalio je dva metka, u svom dvorištu. Netko ga je prijavio i došla je policija. Ja sam bila u kupaonici, taman sam se šminkala. To se dogodilo u 18:27", detaljno opisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veljko vam je kao dijete'

Alkotestiranjem u postaji izmjereno mu je 1,76 promila, no supruga tvrdi da to nije puno jer nije vozio.

"Ma to su promili koji nisu strašni. Popio je dvije čaše plavca od našeg prijatelja. Nije vozio, ja sam trebala biti za volanom. I zašto ne bi popio ako neće voziti?“, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veljko vam je kao dijete, kao i svi umjetnici. On je bezazlen. Sad je napisao tri romana, cijelu koronu je odradio i jučer je bilo prvi put da je malo izašao. Htio je malo zadovoljstva, malo sreće. A odvela ga policija. Cijelu noć sam ga čekala, a ovdje su došla dva policajca i, kao, čuvala oružje. Vratio se jutros kući“, rekla je, ističući kako ima trajnu dozvolu za pištolj i išao ga je isprobati u svom vrtu. "Imao je i nekakvo bezazleno oružje što je držao u kući", dodaje.

Barbieri je policiji je dobrovoljno predao automatsku pušku AK 47, jednu malokalibarsku pušku, jednu zračnu pušku i jedan plinski pištolj. Nevjenčana supruga ističe kako je to oružje imao od Domovinskog rata u kojem je bio časnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo