odlične ponude / Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?

Image
Foto: PROMO

Ferratum banka svojim klijentima nudi najpovoljnije brze pozajmice – one s 0 kn bankovnih naknada i s rokom otplate do 30 dana.

24.10.2018.
9:00
PROMO
VOYO logo

Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme. Bilo da ste novi korisnik Ferratum banke ili postojeći klijent, ne propustite odlične ponude kreditiranja!

Nikad lakše do 4 000 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve nove korisnike Ferratum banke u tijeku je jedinstvena akcija„Posudi 4000 – vrati 4 000!“ koju možete ostvariti prema uvjetima promotivne ponude. Brzu pozajmicu možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem, za što čak ne morate ni odlaziti u banku!

Sve što trebate učini je na stranici Ferratum banke odabrati iznos brze pozajmice i vrijeme njene otplate. Sljedeći korak je unijeti osobne podatke i poslati ih na procjenu kreditne sposobnosti. Najbrži način da to učinite je automatiziranim sustavom Instantor, putem kojeg će odobrenje Vašeg kredita biti brže. Uploadajte obostranu fotografiju osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica uz osobnu iskaznicu, te obostranu sliku kartice tekućeg računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnička podrška će Vam javiti je li kredit odobren. Nakon toga će Vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i  s potvrdom o Jamstvu šaljete natrag banci i to emailom, WhatsAppom ili faxom.

Već za 15 minuta brze pozajmice mogu biti odobrene, a novac poslan na Vaš račun!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30% popusta na bankovnu naknadu

U ovim akcijama nisu zaboravili ni na već postojeće klijente! Njima nude aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Tako i vjernim korisnicima neće biti olakšano samo dizanje brzih pozajmica, već i njegovo vraćanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se pitate što se krije iza ovako primamljivih ponuda, odgovor je ništa; ništa osim težnje da zadovoljimo potrebe svojih postojećih  klijenata i želje da privučemo nove! Zadovoljni korisnici jedini su način za ostvarenje dobrog poslovanja, stoga je njihova misija učiniti upravo to. Pogledajte primamljive ponude Ferratum banke i neka Vaša briga oko financija postane prošlost!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo