NIJE NI STIGAO PUCATI / Što je to šokirani Ronaldo ponavljao?

Image
Foto: AP

Nije bilo suza, više je to bio pogled šokiranog čovjeka. Cristiano Ronaldo je stajao na centru i proklinjao nepravdu. Suznih očiju pojavio se kasnije pred novinarima, ponosan na sve ono što je Portugal napravio na Euru.

28.6.2012.
10:22
AP
VOYO logo

'Injustiça (nepravda), injustiça (nepravda)!', ponavljao je Cristiano Ronaldo nakon što je Cesc Fabregas zapečatio prolaz Španjolske u finale na jedanaesterce (4:2).

Kamere su zabilježile taj trenutak u kojem vidno razočarani, čak i šokirani Realov napadač 'kao mantru' ponavlja ono što je bilo na pameti vjerojatno svakom portugalskom navijaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali smo dobar turnir i pokazali da smo među najboljima u Europi.

Nakon dramatičnog raspleta polufinala, Ronaldo se suznih očiju pojavio pred novinarima te izjavio kako se on i suigrači mogu uzdignute glave vratiti u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je bolno izgubiti na ovakav način, ali jedanaesterci su lutrija i onaj koji ima više sreće - pobjeđuje", rekao je najbolji portugalski igrač za O Jogo.

Image
Foto: AP

"Odigrali smo dobar turnir, ušli među četiri najbolje momčadi na Euru i pokazali da smo među najboljima u Europi. Ispasti na ovakav način je frustirajuće jer smo mogli ući u finale, ali nismo imali sreće", dodao je ponajbolji nogometaš svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije propustio staviti sebe ispred momčadi, rekavši kako mu je najviše žao što nije bio u prilici pucati jedanaesterac.

"Dao sam sve od sebe, kao i uvijek, i zato sam zadovoljan svojim učinkom na Euru", zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo