ANALIZA IVANE IVANDE ROŽIĆ /

Što će nakon presude Kalmeti biti sa Sanaderom? 'Ovo će biti vrlo zanimljiva situacija!'

'Jer, nedavno je u svom kraku afere 'Fimi media' nepravomoćno oslobođen i Ivica Kirin'

19.9.2019.
18:51
VOYO logo

Božidar Kalmeta oslobođen je optužbi i za krak afere "Fimi media". A naša reporterka Ivana Ivanda Rožić pojasnila je što ova presuda znači za Ivu Sanadera te općenito za slučaj "Fimi Media".

"Ovo će biti vrlo zanimljiva situacija jer nedavno je u svom kraku afere 'Fimi media' nepravomoćno oslobođen i Ivica Kirin. Zato je pitanje što će biti s Ivom Sanaderom", kazala je Ivanda Rožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, proces za slučaj "Fimi media" je zaustavljen zbog zdravstvenog stanja Nevenke Jurak i ako ona na kraju bude izdvojena, Sanader bi se našao u dobroj situaciji.

"Ali, ne treba se žuriti, ovo je bila tek nepravomoćna presuda. Uskok je već najavio žalbu i treba pričekati što će se dogoditi. No, treba priznati, nitko od svjedoka nije spomenuo Kalmetu tijekom procesa i zato treba ponoviti riječi sutkinje Gordane Mihele Grahovac, koja je naglasila da Sud ne donosi presude na temelju očekivanja javnosti ili napisa na društvenim mrežama, već na temelju dokaza", navodi naša reporterka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, drugi krak afere "Remorker" proširio se na Hrvatsku gospodarsku komoru i njezina dugogodišnjeg čelnika Nadana Vidoševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo