'OTMICA' VEČERAS / Što ako je čitav vaš život obična laž?

Zgodni vukodlak iz popularnog filmskog serijala 'Sumrak saga', Taylor Lautner glavni je glumac akcijskog trilera 'Otmica' koji možete pogledati večeras u 20 sati na RTL Televiziji.

22.11.2013.
11:14
VOYO logo

Nathan Price (Taylor Lautner) i Karen (Lilly Collins) pronađu internetsku stranicu na kojoj se nalaze fotografije djece koja su nestala ili za koje se pretpostavlja da su oteta. Kada kompjuterski postaraju jednu od fotografija, otkriju da je na njoj Nathan kada je bio dijete.

On nazove agenciju, ali se prestraši kad od njega zatraže više informacija i poklopi slušalicu. Roditelji koji su ga odgojili ubrzo su ubijeni pa Nathanu preostane jedino bijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj "Boyz n The Hood", "2 Fast 2 Furious" i "Four Brothers", Jack Singleton našao se iza kamera ovog akcijskog trilera, koji će bez ikakve sumnje prvenstveno privući obožavatelje Taylora Lautnera iz "Sumrak sage".

Na tragu zapleta naslova zadnjih godina poput "Hanne" i "Bournovog identiteta", "Otmica" je film najnovijeg datuma, uzbudljiv triler o misterioznom identitetu u kojem osim Taylora u glavnoj ulozi igra Lily Collins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se napravio balans između novih i starih filmskih zvijezda, pojavljuju se veterani kao Alfred Molina i Sigourney Weaver, koji su dodatno podigli kvalitetu ostvarenja.

OTMICA (ABDUCTION)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj: John Singleton
Uloge: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Maria Bello, Michael Nyqvist, Ken Arnold, Antonique Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo