STRAVA U SRBIJI / Stižu prve snimke osumnjičenih za ubojstvo Danke (2): S lisicama i pognutih glava stigli u Tužiteljstvo

Muškarci su vozili brzinom od 20 na sat kada su udarili djevojčicu, rekao je na konferenciji Srbijanski ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić. U četvrtak su forenzička ekipa i bageri stigli na deponij gdje je navodno bačeno tijelo dvogodišnje djevojčice

5.4.2024.
22:58
VOYO logo

Za Dankom Ilić (2) koja je nestala u naselju Bansko Polje kod Bora u Srbiji tragalo se deset dana. Još uvijek se traži dijelo malene.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da su dvojica priznala ubojstvo malene Danke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: D. Javorović/Pixsell

Muškarci su vozili brzinom od 20 na sat kada su udarili djevojčicu, rekao je na konferenciji Srbijanski ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić. U četvrtak su forenzička ekipa i bageri stigli na deponij gdje je navodno bačeno tijelo dvogodišnje djevojčice.

Donosimo ekskluzivne snimke privođenja osumnjičenika za ubojstvo djevojčice - Srđana Jankovića (50) iz sela Luke i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenike su dovezli u marici pod rotirkama u Tužiteljstvo u Zaječaru. Ruke su im bile vezane na leđima i hodali su pognutih glava uz jake snage osiguranja. Očekuje se da će tamo dati svoje iskaze.

Srbijanski mediji navode da su im dodijelili branitelje po službenoj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo