MUŠKA MODA /

Stilist i modni stručnjak za RTL Direkt savjetuje muškarce kako se odjenuti ovog ljeta

Došlo je ljeto, ljetna odjeća, s njom i vječna pitanja za sve nas muškarce: ide li kravata na košulju kratkih rukava, ide li uopće košulja kratkih rukava, ide li majica u hlače, smiju li se nositi kroksice.

8.6.2017.
22:40
VOYO logo

Jednadžba zvuči prilično jednostavno - muškarci baš i ne mare za odjeću, a ljeti nam te iste odjeće treba manje nego ikad. To bi značilo da muškarci ljeti imaju nula modnih briga, ali kad pogledate oko sebe, shvatite da to - nije baš tako!

Stilist i modni stručnjak Borut Mihalić za RTL Direkt prokomentirao je i savjetovao bez obzira na vaša modna, politička ili čak životna uvjerenja, da postoje neki ljetni komadi na koje ćete ovog, i svih ostalih ljeta, naprosto morati zaboraviti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva od njih je problematična košulja šarenog uzorka. Karirana košulja kratkih rukava jako se često može naći na policama prodavaonica, no još češće na muškarcima izgleda - tragično loše. 

Kroz rukave čudno puše, a iz daljine izgledate kao hodajuća kuhinjska krpa. Ako je već morate nositi, ipak znajte da se po bontonu košulja nosi utisnuta u hlače. A kad je nešto utisnuto u hlače, poželjan je i remen. Polo majice obavezno nose izvan hlača!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo hlače ljeti mogu postati pravi problem, pogotovo kad se ne možete odlučiti želite li duge ili kratke, pa odaberete one - između!

"Postoji jedan problem s trifrtaljkama, ja ih vidim u gradu najčešće na nižim muškarcima koji se optički smanjuju, prema tome, savjetujem da, ako ih već netko želi nositi, ili ih ima u ormaru i ne može se od njih rastati, da to bude visoki muškarac kojeg to optički neće smanjiti", savjetuje Mihalić.

A kad pretjerano smanjite hlače, dobijete muške vruće hlačice, odnosno, modni problem broj tri!

"Ne bih nikad savjetovao nikom da ih nosi u šetnji gradom", poručuje Borut. Doma bi, pak, trebale ostati brojne natikače koje neumorno hodaju u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što se uvijek može dobro napraviti da se preko košulje baci sako, makar bio od lana i pamuka i te fleke će biti manje vidljive", objašnjava stilist.

Naši savjeti možda ne spadaju u neku modnu Bibliju, ali ako ih budete poslušali, izgledat ćete dobro, osjećat ćete se ugodno, a tko zna, možda padne i koji znatiželjni pogled!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo