mnogo smo dobili / Stepančić: 'Konačno smo imali kontru koja nam je falila od početka turnira, a atmosfera je večeras bila kao i u Splitu'

Stepančić je potvrdio - atmosfera je večeras, za razliku od Bjelorusije, bila na razini

20.1.2018.
23:09
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je protiv Norveške veliku i važnu pobjedu u drugoj utakmici u zagrebačkoj Areni i tako sačuvala nadu za prolaz u polufinale Europskog prvenstva.

Sredinom drugog poluvremena Stepančić nas je uplašio, uz bolan izraz lica i šepanje ostao je na svojoj polovici dok su Kauboji jurnuli u polukontru, nakon čega ga je Červar izvadio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ništa ozbiljno. Malo me zabolio mišić, međutim liječnici su se pobrinuli da bol prođe i ok sam."

U usporedbi s utakmicama protiv Švedske i Bjelorusije, večeras kao da je neka druga reprezentacija izašla na teren, a Luka tvrdi kako je ključan bio mir za kojim su tragali uoči susreta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo nešto više sastanaka, razgovora među igračima, znali smo da ako ovo ne dobijemo, da je praktički priča za nas završena. Pogodio nas je poraz od Švedske. Nakon Bjelorusije smo se malo izolirali od svega, od tog pritiska koji se nadvio nad nas nakon Bjelorusije. Znamo koliko vrijedimo i jako mi je drago da smo to danas pokazali i da smo prenijeli na teren sve što smo se ranije dogovorili."

Na kraju će odlučivati utakmica s Francuskom, no Luka tvrdi da su na to ionako računali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Švedske već nam je bilo jasno, Francuzi će biti ti s kojima ćemo odlučivati kao i toliko puta dosad. Moramo odigrati kao danas, imamo 4 dana za odmor i bolju pripremu. Znamo jedni o drugima sve. O'Meyer ode u mirovinu, eto dođe Gerard i ima 20 obrana. Moramo paziti da ga ne razbranimo, no primarno moramo gledati sebe. 

Stepančić je potvrdio - atmosfera je večeras, za razliku od Bjelorusije, bila na razini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da je večeras atmosfera bila kao u Splitu. Istaknuo bih trenutak kad smo imali dva puta po dvije minute isključenja. Manuel je sjano reagirao, publika je napravila pritisak na Norvežane i na suce i tu se utakmica prelomila."

Kontra je, tvrdi Stepančić, falila od početka turnira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prve utakmice nam je falio taj brzi centar i kontra, nije trebalo puno da se to detektira. Danas smo i to povukli, no bili smo oprezni jer Norvežani kažnjavaju svaku pogrešku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo