UPOZNALI SE NA POZNATOM PARTIJU U BIJELOM: / Moćni srpski biznismen zaposlio Ivana Todorića

Image
Foto: Pixsell

Ivan Todorić radi za tvrtku Karisma Hotels Adriatic u vlasništvu srpskog biznismena Ljubiše Krstajića. Potvrdio je to sam vlasnik tvrtke osnovnae 2013. godine u meksičkom gradu Cancunu.

17.10.2017.
17:33
Pixsell
VOYO logo

Mlađi sin Ivice Todorića, koji je također na listi osumnjičenih za gospodarski kriminal i ostale krimene u akciji Agrokor, sada radi za čovjeka koji ga je prije dvije godine u Dubrovniku proslavio svoj rođendan na poznatom partiju u bijelom. Među uzvanicima je bio i Ante Todorić.

Karisma inače ima desetak hotela u Cancunu i na Majanskoj rivijeri - lanac obiteljskih hotela Azul, hotel El Dorado, namijenjen samo odraslima, kao iluksuzno nudističko odmaralište Hidden Beach Resort.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedište tvrtke je na Floridi. Tvrtka se nakon Meksika proširila i na Jamajku i Kolumbiju. Vlasnici Karisme su Jose Martinez i Dolores Lopez Lira, no neki izvori tvrde i da je Krstajić vlasnik.

Prije dvije godine Krstajić je slavio rođendan u Dubrovniku, a među gostima na partiju u bijelom bili su i Ante i Martina Todorić, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u Agrokoru obavljao prilično važne funkcije. Na Ekonomskom fakultetu magistrirao je na temu financija, a karijeru počelo u skladištu voća i povrća. 2016. se vinuo u poslovne visine i postao dopredsjednik koncerna, sve do dolaska Vladine izvanredne uprave u Cibonin toranj.

Todorići trenutno nisu u Hrvatskoj i jedini su koji od 15 osumnjičenih u ovim trenucima ne daju svoje iskaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo