EKSKLUZIVNO ZA RTL / Srna i Ćorluka: Samo nas pustite da igramo!

"Učinit ćemo sve Hrvate sretnima i ponosnima". Kada to kažu Srna i Ćorluka, dvojac koji na austrijskim pripremama najviše oduševljava, onda Bilić može biti miran. Dečki su zadnjeg dana priprema uoči Eura za RTL poručili: "Imamo sve, samo nas pustite da igramo".

31.5.2012.
21:47
VOYO logo

Jedan je kapetan bez kojeg ne može, a drugi je postao nezamjenjivi ministar obrane. Srna i Ćorluka na pripremama su se prometnuli u glavne Bilićeve uzdanice uoči Eura, pogotovo stoper koji je među BilićBoysima u formi života.

"Jednostavno dođe vrijeme nakon nekog vremena da mi ti koji smo nekada bili mlađi preuzmemo odgovornost. Mislim da je puno bitnije da tako nastavim i na Euru", izjavio je Vedran Ćorluka.

Na Euru nas čeka skupina koja izaziva 'respekt'. Samo, među Talijane upada policija, Španjolci umorni i zasićeni, a Irci nominalno autsajderi.

"Irska nikada nije izgubila prvu utakmicu na velikom natjecanju. Ekipa koja se brani, koja igra takozvani talijanski nogomet i moramo biti individualno jako dobri, jako jaki, da zabijemo što prije taj gol", smatra Darijo Srna.

Za golove su zaduženi Mandžukić, Jelavić i Eduardo, ali svima njima je ovo prvo veliko reprezentativno natjecanje, a od njih se najviše očekuje.

"Sigurno da pritisak i je, ali pritisak je nešto što te tjera da budeš bolji. Ali oni igraju u vrhunskim ligama, već dugo vremena", dodao je Charlie.

"Ova reprezentacija ima sve, samo je treba pustit da igra. Želimo naš narod i sve naše navijače učinit ponosnim", kaže Srna.

Možda ponosnim učine i pokojeg skauta koji ih prate. Srna je radaru velike Barcelone, Ćorluka pak talijanskog prvaka Juventusa pa čak i Bilićevog novog Lokomotiva.

U ovom trenutku nitko ne razmišlja o sebi, o svojim transferima i klubovima, nego svi smo ovdje u fokusu da napravimo što bolje i da učinimo naše ljude sretnima.

Sretni će biti svi, ako Ćorluka i Srna nastave sa svojom formom i povedu ostale Bilić Boyse preko Poljske do Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo