'Sretni' penzioner Vrhovnik prodaje vilu od 3,5 mil. eura

Bivši dugogodišnji direktor brodogradilišta Viktor Lenac Damir Vrhovnik odlučio je prodati mitsku vilu Anna na Pećinama u Rijeci, koju je kupio i uredio pred propast svog poslovnog carstva.

4.1.2011.
17:38
VOYO logo

Kako doznaje Novi list, početna cijena Vrhovnikove vile koja se prostire na 610.97 četvornih metara je 3,5 milijuna eura. Sam Vrhovnik nije želio komentirati prodaju vile, ali jest potvrdio da je objavljen oglas za prodaju.

Na portalima agencija za nekretnine koje su oglasile prodaju vile, navodi se da se ona nalazi u elitnom dijelu Rijeke s vlastitim perivojem i dodatnim objektom u kojem se nalaze bazen, fitness, sauna i soba za masažu. Villa Anna ima i mnogo dodatnih sadržaja kao što su lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana, kao i sustav održavanja zelenih površina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bazen s mozaikom Ede Murtića

Posebno je luksuzan bazen, u kojem se nalazi mozaik našeg priznatog umjetnika Ede Murtića.

Inače, Vrhovnik je bio dugogodišnji direktor Viktora Lenca i navodno je primao mjesečnu plaću od čak 16.000 dolara. Pod njegovim vodstvom i s megalomanskim planovima tadašnjih vlasnika škver je gotovo uništen i odveden u stečaj, piše Novi list. Vrhovnik je u jeku krize Viktora Lenca vilu i većinu imovine prepisao na kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno dane krati kao predsjednik riječkog šahovskog kluba i uživa blagodati saborske mirovine koju je dobio kao nekadašnji SDP-ov saborski zastupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo