SRAMOTNI PRIZORI NA JEDNOJ OD NAJLJEPŠIH PLAŽA: / More i park puni smeća, a širi se i nesnosan smrad kanalizacije

Image
Foto: PIXSELL

Oko jedne od najljepših pješčanih plaža na otoku Koločepu hrpe su smeća, u moru plutaju plastične boce, a širi se i nesnosan smrad kanalizacije. I mještani i turisti su zgroženi.

22.8.2018.
21:32
PIXSELL
VOYO logo

Smeće, kanalizacija i plastika koji plutaju po moru kod Donjeg Čela, zaselka na Koločepu, zgrozili su ovih dana i strane i domaće turiste, ali i članove Eko centra Zeleno sunce koji su boravili na tom otoku. Posebice stoga jer se otpad nalazi pred jednom od najljepših pješčanih plaža, piše Dubrovački vjesnik.

Zapušteni mediteranski park i prljavo more potvrđuju da se od ranije poznati komunalni problemi na Koločepu još uvijek nisu riješili, jer se Donjim Čelom širi nesnosan smrad kanalizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred očima rijeke turista

U Eko centru kažu kako su tamošnji mještani ogorčeni. "Većina njih je ogorčena na odgovorne komunalne i hortikulturne službe, jer smatraju da iako je park privatno vlasništvo, on se ne smije ovako zapustiti pored plaže i hotela gdje prolazi svako malo rijeka turista i izletnika! Po novom zakonu o komunalnom redu RH isti se treba urediti i naplatiti od onih čije je vlasništvo", poručuju iz Eko centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo