POLICIJA UHITILA NAVIJAČE KOJI SU VRIJEĐALI JANICU: / 'Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini'

Image
Foto: Screenshot/Facebook
10.6.2017.
23:19
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Image
TORCIDA ZASULA JANICU UVREDAMA: /

'O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice'

Image
TORCIDA ZASULA JANICU UVREDAMA: /

'O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice'

Prema priopćenju splitske policije, više osoba narušavalo je javni red i mir na trajektu koji je plovio na relaciji Split-Supetar, a cijeli slučaj im je prijavila 35-godišnjakinja koju su vrijeđali.

Policija u priopćenju dodaje da je uhićeno pet osoba iz skupine koja je oko 18 sati narušavala javni red i mir te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se pojedinosti ne navode, doznaje se da se incident dogodio nakon što je trajekt iz Splita pristao u Supetar na Braču. U tom se trenutku na obali nalazilo nekoliko osoba koje su pjevale i dovikivale uvredljive riječi Janici Kostelić koja je potom cijeli slučaj prijavila policiji.

Janica Kostelić doputovala je na Brač kako bi prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open, no nakon incidenta napustila je Brač i uputila se prema Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VLADA OSUDILA PROSTAČKO VRIJEĐANJE DRŽAVNE TAJNICE: ‘To je nepoštivanje Janičinih uspjeha’

Uvrede upućene državnoj tajnici Janici Kostelić u priopćenju je osudila i Vlada Republike Hrvatske, istaknuvši kako su one "izraz nepoštivanja i prema njezinim športskim uspjesima, ali i njezinoj aktualnoj dužnosti, unatoč naporima koje čini u upostavi pozitivnih trendova u hrvatskom športu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da se tu radi samo o skupini pojedinaca, ali je za mene ovo bilo jako neugodno iskustvo. Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini," kazala je Janica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je drugi izgred u samo nekoliko dana na Braču. Prvi se dogodio u Bolu kada je 22-godišnjak šakom u zatiljak udario Dinamovog savjetnika Zdravka Mamića te ga bacio u more.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo