NITKO NE VARA BOSSOVE FANOVE / Springsteen pobijedio Ticketmastera

Image

The Boss je doznao da Ticketmaster vara njegove obožavatelje pa ih je natjerao da vrate lovu i ispričaju se.

11.2.2009.
9:53
VOYO logo

Bruce Springsteen zaratio je s  Ticketmasterom, poznatim internet portalom za prodaju ulaznica i iz tog rata izašao kao apsolutni pobjednik.      

Naime, The Boss je doznao kako Ticketmaster preusmjerava kupce na stranicu koja karte za njegov koncert u rodnom mu New Jerseyju prodaje po osjetno većoj cijeni. Istog trena obrušio se na portal, zahtijevajući da prekine s tom prijevarom, što je uredništvo istog ubrzo i učinilo, uz javnu ispriku svim nasamarenima. Također, direktor Ticketmastera Irving Azoff obvezao se vratiti lovu svima koji su ovom "mućkom" preplatili ulaznicu te dodao kao mu nije jasno kako je došlo do takve pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogorčeni Bruce nazvao je ovaj potez jadnim i istaknuo kako je ekipa iz Ticketmastera izdala i njega i sve ono za što se zalaže.

Podsjetimo, spomenuti koncert dio je velike svjetske turneje na kojoj "Gazda" sa svojim E Street Bandom promovira posljednji album "Working On a Dream". Nakon što odradi nastupe po Sjevernoj Americi, stiže u Europu, a nama najbliže, barem kako sad stvari stoje, biti će u srpnju kada svira u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo