ratno stanje na cestama / Spriječen novi navijački sukob na A1: Policija suzavcem razdvajala BBB i Torcidu, privedene 32 osobe

Image
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad

26.9.2018.
21:38
Nino Strmotic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je brzom intervencijom u srijedu popodne spriječila sukob dviju nogometnih navijačkih skupina na autocesti A1, na odmorištu Desinec, između Karlovca i Zagreba, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke. 

Bio je to drugi incident dvije zavađene navijačke skupine danas. Prvi sukob dogodio se na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11:20. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervencija djelatnika u drugom slučaju na odmorištu Desinec dogodila se oko 14,15 sati. Kako bi spriječili fizički sukob, policajci su prema dvama skupinama navijača uporabili sredstva prisile – sprej s nadražujućom tvari te su skupine razdvojene, navodi se u priopćenju.

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, policijski su službenici s Lučkog i s blizine odmorišta Plitvice doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 17 osoba, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir, priopćeno je iz PU zagrebačke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo