'NAJVEĆI SIN NAŠIH NARODNOSTI' / Šprajc vrlo jednostavno objasnio kako nas HDZ uvodi u novo društvo: 'Od toga smo bježali, ali pobjeći nismo mogli'

Zoran Šrajc tvrdi kako novim vladinim mjerama stvaramo novo društvo, društvo apsolutne socijalne jednakosti u koje nas uvodi desni HDZ

10.9.2022.
14:54
VOYO logo

Hrvatska je vlada je ovog tjedna donijela paket mjera vrijedan 21 milijardu kuna, a premijer Andrej Plenković se hvalio kako je to najveći paket za pomoć građanima u EU.

Inače, u Njemačkoj se od 1. rujna uvela zabrana prekomjerne trošnje energije u vidu grijanja prostorija iznad 19 stupnjeva, korištenje tople vode iz bojlera ako nije nužno iz higijenskih razloga i gašenje djela javne rasvjete, ali i izloga i reklama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi još nemamo takve mjere štednje. Kod nas sve gori kao u Betlehemu, a nema ni potrebe jer mi imamo svega, a kako stvari stoje imat ćemo i više. Jer vlada je konačno na stol donijela energetski paket mjera", rekao je Zoran Šprajc u Stanju nacije.

"Zvuči doista sjajno, stvaramo novo društvo, društvo apsolutne socijalne jednakosti u koje nas uvodi desni HDZ", poentirao je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo