podizanje svijesti /

Splitska policija u noćnoj akciji: maloljetnici sve više konzumiraju alkoholna pića i duhanske proizvode

Image

Policijski službenici iz PU splitsko-dalmatinska proveli su prentivno-represivne aktivnosti u odnosu na rizična i neprihvatljiva ponašanja djece i mladih

12.9.2017.
11:19
VOYO logo

Tijekom protekla dva vikenda  policijski službenici iz Policijske uprave splitsko-dalmatinska proveli su prentivno-represivne aktivnosti u odnosu na rizična i neprihvatljiva ponašanja djece i mladih kao i sprječavanje kaznenih djela i prekršaja na njihovu štetu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Aktivnosti su bile usmjerene na mjesta prepoznata kao rizična u lokalnim sredinama, a cilj je bio uočavanje svih oblika neprihvatljivog ponašanja te njihovo sankcioniranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše prekršaja zabilježeno je u obliku prodaje i kupovine alkoholnih pića i duhanskih proizvoda maloljetnicima, a zatim i ilegalno korištenje droge te upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola. Kao još jedan od prekršaja navode se i maloljetnici zatećeni u nedozvoljenim noćnim izlascima.

Akcija je za cilj imala podizanje svijesti o sigurnosti mladih te će sukladno tome policija nastaviti s provođenjem akcije, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo