Specijalcima u borbu protiv drukčijeg mišljenja

Institucije države nisu se proslavile.

13.2.2010.
15:50
VOYO logo

Nevjerojatno je kako sustav u Hrvatskoj savršeno funkcionira kada se od njega traži 'pomoć' preko veze. Dokaz za to i ovotjedna 'akcija' u Varšavskoj ulici u Zagrebu pomoću koje je gradonačelnik Milan Bandić ni više ni manje nego specijalnom policijom pomogao 'javnom dobru' Tomislava Horvatinčića. Tako je Gradski ured na noge digao i same specijalce samo kako bi komunalci odnijeli dva kontejnera. Bliski susret s njima imali su prosvjednici koji su čuvali kontejner, prakticirajući tako građanski neposluh.

arti-201002110004006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protekli tjedan začinilo je i nebo koje se naljutilo na zemlju i za kaznu nam poslalo brdo pahulja. Možda je očekivalo da će nas lopatanje i čišćenje prometnica prodrmati i pokrenuti da se puni energije uhvatimo u koštac s nedaćama, no zasigurno je zaboravilo da se oni ključni lopate drže samo za predizbornih skupova. Tako smo još jednom upali u problem!

arti-201002100026006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost u Hrvatskoj šokirala je presuda Vrhovnog suda koja oslobađa sumnje oca devetogodišnje djevojčice, okrivljenog za seksualno zlostavljanje. Štoviše, koliko je sustav ovaj put zakazao govori i činjenica da bi dojučerašnji okrivljenik, ujedno otac i četverogodišnjeg dječaka, djecu mogao ponovno dobiti pod svoju skrb. Naime, zatražio je da mu se djeca vrate jer je dobio mirovinu te se o njima sada "može brinuti".

arti-201002070106006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne mora baš sve biti tako crno pokazao nam je ministar pravosuđa Ivan Šimonović koji je konačno sa susjednom BiH potpisao Sporazum o izručivanju svih onih koji su se ogriješili o hrvatske zakone. No, u tom mu se negdje izgubio onaj ključni akter- Branimir Glavaš!

arti-201002100292006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što su ovoga tjedna trebale biti lijepe vijesti, mnogima su bile šok. Posao je osiguran za 5000 tisuća radnika, prenijeli su mediji, a burza je skočila nebu pod oblake. Dogodilo se to kada je IGH dobio jamstva za pokretanje posla u Crnoj Gori. No priča je ubrzo promijenila tijek kada se pojavila informacija kako su u Podgoricu otišla samo obećanja. Manipulacija dionicama ili građanima, pitanje je na koje bismo odgovor mogli dobiti tek 28. kolovoza kada će se o svemu očitovati crnogorska vlada.

arti-201002110570006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta mi je tih sranja", ispalio je predsjednik Stjepan Mesić tijekom intervjua za RTL i ostao živ. Iziritirala ga je novinarka i to pitanjem drži li ga Mladen Bajić nečim u šaci kada ga on podržava. Mesiću je to prelilo čašu, pa joj je kazao što o svemu misli. I još jednom dokazao da smo svi krvavi ispod kože!

arti-201002110585006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo