tužna sudbina sa sretnim krajem / Spasila ga Dubrovkinja: ovo je priča o psu koji je otrovan i ostavljen da umre

Image
Foto: Facebook

Jedna tužna priča dolazi sa Žarkovice. Priča o psu koji je bio otrovan, ali su ga hrabre ruke našle i spasile od sigurne smrti

9.5.2016.
15:32
Facebook
VOYO logo

'Vikend je za mnoge vrijeme kasnog buđenja i uživanja. Pas sa slike je imao sreću da je za nekog vikend započeo u rano jutro', piše Dubrovački dnevnik.

Priča je ovo o psu kojeg je MirjanaMartinović slučajno vidjela iza ograde đardina kako umire od trovanja. Nekome je smetalo njegovo lajanje ili tko zna što!?', piše na Facebook stranici Društva za zaštitu životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot (Facebook)

(Screenshot: Facebook)

'Nakon pokušaja da dođe do njega i pomogne mu, javila se i zatražila pomoć. Uspjela je sama izvući psa i dovesti ga u rekordnom roku do veterinarske ambulante Anima Vita gdje mu je pružena pomoć! Pomogla mu je veterinarka Sunčica Oštrić. Iako je bio u lošem stanju, pas je spašen!', piše na stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je jedna od mnogih priča o trovanju i spašavanju, ali je vrijedna spomena jer su rijetki ljudi koji će suosjetiti i učiniti sve kako bi životinju spasili. I nisu važne suze ni bol ni strah koji proživljavamo u trenucima poput ovog. Važna su djela! Hvala, Mirjana', poručili su iz Društva za zaštitu životinja.

Tužna priča koja ipak ima sretan kraj zahvaljujući dobrim ljudima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo