LAPSUS U PRIJENOSU UŽIVO / 'Španjolci su imali nevjerojatnu količinu seksa'

Image
Foto: AP

Legenda otočkog nogometa Alan Shearer bio je sukomentator finala Eura na BBC-u. Nakon veličanstvenog trijumfa Španjolske, bivši je napadač sipao pohvale na račun ove generacije 'Furije', a dogodio mu se i pokoji lapsus.

2.7.2012.
10:26
AP
VOYO logo

Legendarni napadač engleske reprezentacije Alan Shearer pratio je finale Eura u komentatorskoj kabini BBC Sporta, a impresioniran viđenim na terenu, nije mogao prestati hvaliti nove-stare europske prvake.

Španjolska ga je oduševila do te mjere da se u tom nizanju komplimenata dogodio i jedan lapsus koji je otišao u eter. Shearer se ispravio u sekundi, no prijenos uživo je 'prokleta stvar' jer nakon izgovorene riječi više nema popravka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatna momčad s nevjerojatnim izbornikom. Njihova glad i strast, a ne zaboravimo da je riječ o igračima koji su posljednjih godina imali nevjerojatnu količinu seksa (eng. sex)...uspjeha (eng. success), da opet dođu na Euru i pokažu još veću želju. To je strašno", izgovorio je bivši napadač Newcastlea i Blackburna.

Image
Foto: AP

Iako je riječ 'seks' bila lapsus, fanatični ljubitelji nogometa već su španjolsku igru proglasili 'čistim seksom' pa je možda i to bilo na pameti legendarnom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo