POVLAŠTENA CIJENA /

Sonus festival: 'Najbitniji su nam domaći posjetitelji'

Image

Festivalska ulaznica uključuje ulaz u 3 kluba tijekom 5 dana i 5 noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača

16.5.2016.
12:17
VOYO logo

Iako svake godine ovaj festival posjete deseci tisuća ljudi iz cijelog svijeta, organizatorima Sonusa vrlo je bitno da okupe što više posjetitelja iz naše regije. Upravo zato, cijena ulaznice za sve posjetitelje iz EX YU regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem online trgovine https://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016.

Festivalska ulaznica uključuje ulaz u 3 kluba tijekom 5 dana i 5 noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača, među kojima su najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, tINI, Cassy, Jamie Jonesa, The Martinez Brothers, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sonus festival, jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, održat će se od 21. - 25. kolovoza na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na brodovima koji će svaki dan isplovljavati na pučinu Jadrana.

Image

Sonus festival

Dodatna povlastica za posjetitelje je da je ulaznice moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posjetite https://sonus-festival.eu/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo