Loša vijest / Šok za obožavateljice? Dr. Vrući odlazi iz serije!

Image
Foto: RTL

Nakon osam godina sudjelovanja u hit seriji "Uvod u anatomiju", glumac Eric Dane oprašta se od uloge dr. Vrućeg!

26.6.2013.
14:56
RTL
VOYO logo

Donedavno su mediji nagađali da se Eric Dane povlači iz Hollywooda kako bi se posvetio obitelji, no prava je istina da je jedan od najzgodnijih televizijskih glumaca današnjice dobio novu ulogu u novoj seriji!

Iako je u svojoj 23 godine dugoj karijeri tumačio u 27 projekata, odnosno televizijskim serijama poput „Roseanne“, „Bračne vode“, „Čarobnice“, „Las Vegas“ ili „Privatna praksa“ te filmovima kao što su „Marley i ja“, „Dan zaljubljenih“ ili „Bruleska“, američki glumac Eric Dane svjetskom je gledateljstvu ostao zapamćen upravo po ulozi MarkaSlonea, odnosno dr. Vrućeg, iz doktorskog serijala „Uvod u anatomiju“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ovaj 41-godišnjak oduvijek je volio sportove, no već je kao tinejdžer znao će umjesto karijere vrhunskog vaterpoliste postati glumac, pogotovo nakon što je sudjelovao u školskoj predstavi „Svi moji sinovi“ Arthura Millera.

Uloga zavodljivog dr. Vrućeg donijela mi je najveću slavu, no ipak ju je odlučio napustiti zbog novog projekta televizijske kuće TNT nazvanog „The Last Ship“, temeljenog prema romanu Williama Brinkleya s renomiranim filmašem Michaelom Bayom kao izvršnim producentom. Dane će u ovom trileru imati glavnu ulogu kapetana broda, dok će mu 'pomoćnici' biti AdamBaldwin i RhonaMitra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Za Danea će ovo ljeto biti burno što se tiče poslovnih planova, no zasigurno će uživati u slobodnim danima uz suprugu, glumicu RebeccuGayheart, i kćerke BillieBeatrice i GeorgiaGeraldine.

Dok novi projekt Erica Danea ne dođe na hrvatsko tržište, gledatelji ga mogu pratiti u novim nastavcima osme sezone serije "Uvoda u anatomiju" svakog utorka u terminu od 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo