SOA / predala izvješće. Nisu prisluškivali Linića?

1.6.2014.
9:09
VOYO logo

Za sada su izvješće primila jedino dva glavna političara u državi, premijer Zoran Milanović i predsjednik Ivo Josipović, dok će dotični dokument članovima saborskog Odbora biti dostavljen neposredno prije sjednice, piše Jutarnji list.

Ipak, čini se kako su procurili najvažniji dijelovi izvješća SOA-e:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao priliku vidjeti što piše, ali prilično sam siguran kako su obavještajci zaključili da nije bilo nezakonitih postupaka u smislu praćenja ili prisluškivanja Slavka Linića. Bio bih vrlo iznenađen kada ne bi bilo tako, komentirao je u suBotu dobro informirani član Odbora za nacionalnu sigurnost za Jutarnji list.

Prema njegovom mišljenju, iako se ogradio uz obrazloženje kako će definitivnu istinu pokazati nalazi koje će podnijeti stručnjaci SOA-e, u ovom slučaju radi se o osobnom animozitetu Linića prema Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak u srijedu

Koliko je opravdana Linićeva optužba da je bio prisluškivan i praćen, konačno će biti poznato u srijedu. No, sukob s Milanovićem će se nastaviti jer bi se istoga dana poslijepodne trebali sastati članovi Predsjedništva SDP-a i odlučivati o Linićevu izbacivanju iz stranke.

http://www.jutarnji.hr/soa-predala-izvjesce-predsjedniku-i-premijeru--linica-nismo-prisluskivali-ni-pratili--sve-je-po-zakonu-/1195747/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo