Drama kraj Osijeka /

SOA o Amerikanki koja je ubola policajca: 'Ona je prijetnja za nacionalnu sigurnost'

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Danima je lutala po Baranji. Prije uhićenja je navodno posjetila frizerski salon, gdje ju je prepoznala frizerka obavijestivši policiju

17.5.2017.
7:52
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Amerikanka koju su policajci pokušavali uhititi kraj Osijeka, a koja je ubola u vrat jednog od njih prijetnja je za nacionalnu sigurnost, tvrdi SOA, donosi Vecernji.hr.

Drama se zbila u Bilju nedaleko od Osijeka u ponedjeljak oko 18 sati. Za Amerikanku Vannesu Raney raspisana je tjeralica zbog maltretiranja svoje profesorice s Filozofskog fakulteta u zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svu sreću, Amerikankin ubod nije teže ozlijedio policajca. Raney je već otprije poznata zbog nedoličnog ponašanja. Policija ju je mjesecima tražila nakon što je raspirana tjeralica, a SOA ju je proglasila prijetnjom za nacionalnu sigurnost.

Danima je lutala po Baranji, a policija ju je uhvatila dok je išla prema ambulanti. "Nije imala dokumente. Dala je lažne podatke o identitetu, a naknadno je utvrđeno da se radi o 41-godišnjoj državljanki SAD-a, za kojom je raspisana potraga – priopćio je Dario Premec iz PU osječko-baranjske za Vecernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, prije uhićenja Amerikanka je posjetila frizerski salon, gdje ju je prepoznala frizerka i obavijestila policiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo