praško pivo br. 1 /

Snimi najbolju kombinaciju hrane i Staropramena i osvoji SMEG hladnjak!

Image
Foto: Staropramen

Sve što je potrebno učiniti jest snimiti neodoljiv video na temu hrane i Staropramena

19.11.2018.
9:00
Staropramen
VOYO logo

Vrhunsko pivo može biti puno toga, ali jednostavno mora biti hladno. Kako bi vaše najdraže pivo uvijek bilo savršene temperature, Staropramen i SMEG zajednički su kreirali posebnu liniju dizajnerskih hladnjaka, koje možete osvojiti sudjelovanjem u videonatječaju.

Sve što je potrebno učiniti jest snimiti neodoljiv video na temu hrane i Staropramena i objaviti ga na web stranici osvojismeg.staropramen.com do 12. prosinca 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autori najkreativnijih prijava bit će nagrađeni vrhunskim SMEG hladnjakom u bojama praškog piva br. 1 u svijetu. Zakrivljene linije SMEG hladnjaka u potpunom su skladu s konturama boce i logotipom Staropramen piva, dok zlatni okvir naglašava tradiciju i naslijeđe češkog pivarstva uz dašak elegancije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Staropramen je premium češko pivo kreirano na 150 godina dugoj tradiciji praških pivara. Proizvodi se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka i sinonim je za vrhunsko pivo u 38 zemalja svijeta. SMEG je talijanski proizvođač kuhinjskih uređaja sa 70-godišnjom tradicijom spoja sofisticirane tehnologije i najfinijeg talijanskog dizajna. Oba brenda sinonimi su za autentičnost, kvalitetu i inovativnost koja donosi dodatnu vrijednost u živote svojih potrošača. Ili, kako to u Staropramenu vole reći, oboje streme - savršenoj ravnoteži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo