PROMJENA VREMENA /

Snijeg pao čak i na Braču, olujna bura zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Od 9.10 sati ukinuta su ograničenja za pojedine skupine vozila na A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice. Cesta je otvorena za sav promet, ali jak vjetar otežava promet između Kikovice i tunela Tuhobića

4.2.2016.
9:44
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (DC50 i DC27), javlja HAK.

Od 9.10 sati ukinuta su ograničenja za pojedine skupine vozila na A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice. Cesta je otvorena za sav promet, ali jak vjetar otežava promet između Kikovice i tunela Tuhobića, a magla otežava promet između mosta Kamačnik i čvora Vrbovsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za osobna vozila otvorene su: Jadranska magistrala (DC8) Karlobag-Sveta Marija Magdalena, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagla promjena vremena stigla je jučer navečer. Osjetno je pala temperatura zraka, u mnogim dijelovima zemlje je pao snijeg, a ponegdje je bilo i tuče. Zanimljivo, snijeg je pao i na Braču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo