Snijeg i kiša diljem zemlje, loše vrijeme do kraja tjedna

Uskrsni ponedjeljak mogao bi pokvariti mnoge planove onima koji su ga planirali provesti negdje izvan svojih domova, posebice u unutrašnjosti zemlje.

1.4.2013.
11:45
VOYO logo

Zagrepčane opet 'uveseljava' snijeg koji je počeo padati netom prije osam sati ujutro. No, prema posljednjim najavama meteorologa najviša dnevna temperatura trebala bi se popeti do 9 Celzijevih stupnjeva pa se bijeli pokrivač ne bi trebao zadržavati na cestama. Slabog snijega bi, prema najavama, trebalo biti opet sutra u prijepodnevnim satima, zatim u srijedu u poslijepodnevnim satima, a na predjelima višeg gorja, Like i Gorskog kotara može napadati i do novih 10 cm snijega.

Snježne pahulje nisu zaobišle niti Karlovačko područje. Pada i u Čakovcu, Lučkom, Dvoru na Uni i Petrinji, Kalniku, Križevcima, Koprivnici i Orahovici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požeški kraj jutros je osvanuo sav u bijelom. Iako se snijeg na cestama brzo topi jer se temperatura nije spustila ispod ništice.

Danas će u Hrvatskoj biti promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimice s kišom. Vjetar većinom slab, na sjevernom Jadranu veći dio dana uglavnom slaba do umjerena bura, a na srednjem i južnom Jadranu zapuhat će jugo koje će prema kraju dana jačati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 4 do 9, a Jadran bi se mogao 'ugrijati' na 10 do maksimalnih 15°C. LOše vrijeme obilježit će cijeli sljedeći tjedan pred nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo