Smrdljivi i polugoli ljudi više neće smjeti u tramvaj

Osijek će uvođenjem novog pravilnika neugodnim mirisima u tramvajima i autobusima stati na kraj.

10.8.2010.
20:11
VOYO logo

''Za sada puštamo i putnike koji se voze bez majica, ali i sve ostale koji imaju urednu mjesečnu ili pojedinačnu voznu kartu. Isto je i s ljudima koji zaudaraju, a koje ne možemo izbaciti ako su kupili kartu. Sad će vrijediti druga pravila, pa će tako putnik već pri ulasku biti upozoren da ne može ući u vozilo. Znam da je to neugodna situacija, ali vozač će mu reći da ne može ući'', rekao je za Glas SlavonijeJosip Nađ, zamjenik direktora GPP-a.

Vrlo česta situacija ulaska u vozilo s hranom, odnosno s pićem također će se postrožiti. Nađ je rekao da ulaz sa sladoledom nije dopušten, ali se ulaz putnika koji jedu pecivo, bar za sada – tolerira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sladoled nije dopušten jer u slučaju kočenja može zaprljati vozilo, što s pecivom nije slučaj. Inače, znamo da putnici nerijetko ulaze sa sokovima i raznim drugim pićima. Ubuduće će biti zamoljeni da iziđu'', poručio je Nađ.

Glas Slavonije doznaje kako će spomenutih pravila biti izuzeti dimnjačari i radnici koji su primorani u vozila javnog prijevoza ulaziti u prljavim radnim odijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201005250458006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo