OBJAVLJENA IMENA / Službeno je: Ovo su svi kandidati za novog šefa DORH-a

Image

Prijave su stigle od četiri kandidata, diplomirana odvjetnika, a Državnoodvjetničko vijeće dostavit će Vladi Republike Hrvatske potpune i pravodobne prijave

5.1.2024.
9:37
VOYO logo

Državnoodvjetničko vijeće na 25. će sjednici, 9. siječnja 2024., utvrditi pravodobnosti i potpunost prijava na javni poziv za imenovanje na dužnost Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske.

"Pravodobne i potpune prijave kandidata koji ispunjavaju opće i posebne uvjete za imenovanje za Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Državnoodvjetničko vijeće će dostaviti Vladi Republike Hrvatske", stoji u priopćenju Državnoodvjetničkog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Glavnog državnog odvjetnika RH, javilo se četvero diplomiranih pravnika. Prva prijava stigla je 13. prosinca od Nikše Wagnera, zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Prijavio se i Mladen Dragičević, odvjetnik u Odvjetničkom društvu Dragičević i Partneri, Zagreb, a prijava je stigla 20. prosinca. Osam dana kasnije, prijave stižu i od zamjenika Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske, Emilija Kalabrića i suca Visokog kaznenog suda RH Ivana Turudića.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko će biti novi šef DORH-a? Razgovarali smo s kandidatima: 'Ako usporedimo s nogometom, ja sam Ancelotti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo