suvlasnik cios-a / Slučajnost ili ne? Pripuz u bolnicu došao nepunih 12 sati prije početka velike akcije istražitelja

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Istražitelji su mu odmah oduzeli i mobitel, a kako se neslužbeno moglo doznati, u bolnici je završio jer se još oporavlja od operacije srca koju je nedavno prošao

1.6.2017.
7:48
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Suvlasnik C.I.O.S.-a i jedan od optuženika u slučaju Agram Petar Pripuz pod paskom istražitelja bio je mjesecima prije nego je u srijedu oko 6 sati ujutro uhićen u bolničkoj postelji na Svetom Duhu, piše Večernji list.

Istražitelji su mu odmah oduzeli i mobitel, a kako se neslužbeno moglo doznati, u bolnici je završio jer se još oporavlja od operacije srca koju je nedavno prošao. Iako za to nismo uspjeli dobiti službenu potvrdu, Pripuz se, slučajno ili ne, u bolnicu prijavio u utorak navečer, nepunih 12 sati prije nego što će biti uhićen zajedno s još dvanaest osumnjičenika. Svi se oni terete da su se organizirali u zločinačko udruženje u sklopu kojeg su izdavanjem fiktivnih računa izvlačili novac iz C.I.O.S.-a i tako izbjegavali plaćanje poreza na promet, a na taj način iz C.I.O.S.-a su, kako se sumnja, izvukli između devedeset i sto milijuna kuna., piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo