TKO JE KRIV? /

Slučaj 'dvojica genijalaca' se nastavlja - javila se Andrea: 'Mobitel nije ukraden, grize me savjest jer su Josip i njegov brat optuženi'

Image
Foto: Facebook

Josip, jedan od navodnih kradljivaca, sinoć je dao demantij tvrdeći kako je Korinin prijatelj i da je zapravo za sve kriva treća osoba, Andreja koja je danas poslala pismo našoj redakciji s objašnjenjem

14.2.2017.
11:09
Facebook
VOYO logo
Image
lov na mobitel /

Glup i gluplji u Zagrebu: ovi genijalci ukrali su djevojci iPhone pa se fotkali ne znajući da je još uvijek povezan

Image
lov na mobitel /

Glup i gluplji u Zagrebu: ovi genijalci ukrali su djevojci iPhone pa se fotkali ne znajući da je još uvijek povezan

Isključivo voljom optuženih aktera u ovoj bizarnoj priči koju smo prenijeli jučer, a koja tematizira dvojicu mladića koji su se fotografirali mobitelom koji pripada Korini ne znajući da je još uvijek spojen - priča se nastavlja.

Naime, prvo se optuženi Josip pojavio na vratima redakcije Vijesti.hr, tražeći da se objavi demantij te tvrdeći kako je Korinin prijatelj i da je zapravo za sve kriva treća osoba, Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je na vrata Vijesti.hr opet zakucao Josip, ali zajedno s Andreom koja se naposljetku odlučila 'očitovati' pismenim putem, želeći objasniti što se zapravo dogodilo..

Kako je cijeli slučaj dobio neočekivano veliku pažnju čitatelja njezino pismo prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja, Andrea Kicivoj, ću vam reći istinu o "ukradenom" mobitelu iphon 5s.

Mobitel nije ukraden nego je nađen u busu 109 u subotu ujutro kad sam išla na posao. Mobitel je bio isključen i bez kartice. Znači, istina je da je mobitel nađen u busu, a ne kao što tvrdi Korina, vlasnica mobitela, da je mobitel ukraden u skladištu Royala. Ja priznajem da jesam bila u Royalu u skladištu, ali nisam ukrala mobitel(tražila sam kapu koju nisam našla). Nakon odrađene smjene nazvala sam Josipa i zamolila sam ga da mi tom, navodno koji sam ja "ukrala", napravi novi mail. Znači on(Josip) je meni napravio novi mail na tom iphonu jer ja, Andrea Kicivoj, nisam znala napraviti novi mail, pa sam ga zamolila da mi on napravi iCloud. On mi je bio najbliži pa sam ga zato i pitala jel nisam imala koga drugoga.
Korinu znam 2-3 dana i jedva progovorile 10 rečenica. Meni je najiskrenije žao što se takva situacija dogodila nisam trebala uzimati mobitel iz busa,već ga ostaviti tamo di je i bio. Žao mi je što su Josip i njegov mlađi brat ispali krivi radi mene,jer oni nemaju nikakve veze s tim "ukradenim" mobitelom. Nisam im htjela uništiti život i ovo sam iznjela u javnost jer me grizla savjest i nisam mogla spavati jer su optuženi za nešto što nisu krivi. Žao mi je što sam uplela Josipa i njegovog brata u ovu situaciju.
"

A s druge strane, Korina je sinoć komentirala Josipov demantij: 

"Ja sam upravo pročitala što je dotični izjavio i da, možda je ta cura ukrala mobitel, ali u svakom slučaju, nešto tu ne drži vodu, a to je činjenica da je on znao da je mobitel ukraden i da je mobitel nečiji, s obzirom na to da se vidi kako je spojen na iCloud. No, ne samo to, dečko je sam rekao da je ulazio u moj mail i mijenjao šifru. Zašto bi to radio ako nije znao da je mobitel ukraden?" pita se Korina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je to jedna velika laž, on i ta cura već dulje vrijeme rade zajedno - ona ukrade, a on onda prodaje", Korina.

"Treba spomenuti curu, daleko od toga, ona je ta koja je prva uzela mobitel, ali zato pričam o tome jer oni to već dulje vrijeme rade. Ima tu puno dokaza, imam snimljene razgovore i dosta je to zanimljiva priča, nažalost. Ali mi je najbitnije da sad imam svoj iPhone i to je to", zaključila je Korina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušaj zaključka

Od silnih demantija, više nije jasno što se zapravo dogodilo te kobne noći kad je nestao iPhone 5 i teškim naporima se ipak vratio u ruke vlasnice Korine - za raspetljavanje će biti potreban pravi detektivski rad. Međutim, nas zanima - što vi mislite? Odgovorite u našoj anketi! 

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo