Slavi drugi rođendan: Vozača kod Crikvenice zatrpale stijene!

Umirovljenik Juraj Kraš iz Mavrića je 26.

27.8.2013.
7:31
VOYO logo

Kraš se tog dana vozio cestom negdje oko osam sati, kada je vidio manje kamenje na cesti. Odlučio je stati i maknuti kamenje da ne bi netko naletio autom, a tren prije nego je stao, priča, ispred njega je autom prošla žena s djecom.

"Maknuo sam kamenje s ceste i sjeo u auto. U trenutku kad sam stavljao lijevu nogu u auto gromača je krenula. Nisam stigao niti upaliti auto, niti zatvoriti vrata. Prsnulo je staklo. Nakon prve gromače, krenula je i druga pa treća. I svaka me gurala sve dalje i dalje. Izguralo me na kraj ceste i stalo. Nisam mogao iz auta van. Ostao sam uklješten između gromača. Zatrpalo je cijeli auto", ispričao je Kraš za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se dogodilo u jednom trenu, možda je sve trajalo pet-deset sekundi. Nije se čula tutnjava, više je to bio zvuk oštre grmljavine... Mislio sam, ako još krene koja gromača da li ću ostati živ. Nisam se usudio van dok se sve nije umirilo", ispričao je Kraš, dodavši da bi poginuo da je slučajno vozio u suprotnom smjeru, jer bi stao točno ispod stijena koje bi ga zgnječile.

Kad je sve stalo, izvukao se kroz prozor, a u cijeloj je nsereći zaradio manju razderotinu na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo