JA SAM ŠEF / Slaven Bilić progovorio o 'slučaju Olić'

Image
Foto: PIXSELL

Kada su ga upitala da komentira izjavu Ivice Olića, koji je iz Müchena poručio kako je zdrav te da je mogao zaigrati već protiv Italije, hrvatski izbornik bio je vrlo jasan: "Meni je najviše žao što nema Ole".

11.6.2012.
15:40
PIXSELL
VOYO logo

Iz Münchena je dan nakon velike pobjede nad Irskom stigla nevjerojatna poruka koja je mnoge iznenadila, i koja će mnoge iznenaditi.

Ali ne i izbornika Slavena Bilića do kojeg je brzinom munje stigla informacija da je Ivica Olić izjavio: "Ne boli me uopće, zdrav sam. Da me izbornik Bilić čekao, bio bih spreman već za Italiju!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da su svi htjeli čuti Bilićev komentar, no hrvatski strateg bio je vrlo jasan i uopće nije htio polemizirati.

"Ja sam izbornik reprezentacije i ja sam taj vuče poteze i donosi odluke. Na temelju dijagnoze, na temelju onoga što je iznijela liječnička komisija, zaključeno je da je Olić izgubljen za prvi krug", objasnio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam na temelju toga zaključio da nam trebaju samo zdravi igrači. Pazite, meni je to najviše žao, što nema Ole", zaključio je Bilić 'aferu Olić' koje nikada nije ni bilo.

Okrenuo se potom izbornik sljedećem suparniku u skupini, reprezentaciji Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Italija je jedan od glavnih favorita za naslov prvaka. Oni su momčad baš po mom guštu. Igraju s mnogo opcija i nepredvidivi su. Mogu mijenjati sustav igre za vrijeme utakmice bez promjene igrača. Za razliku od Irske njih je teško analizirati," kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić nakon povratka u kamp u Warku.

Hrvatski strateg smatra kako 'Azzurri' nisu ništa slabiji od Španjolaca, međutim dodaje kako se ne boji te utakmice, već je jedva čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je još uvijek rano za razmišljanje o sastavu koji će istrčati na teren protiv bivših svjetskih prvaka, Bilić je dodao kako su neke promjene ipak moguće.

"Nekoliko igrača je dobilo udarce protiv Irske, svi su umorni i promjene su uvijek moguće jer imamo dovoljnu širinu. Međutim u glavnom fokusu će biti igrači koji su igrali protiv Irske," kazao je Slaven dodavši kako su nezgodne udarce dobili Ćorluka, Jelavić, Pletikosa i Mandžukić, no srećom radi se o manjim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo