'Osmi igrač uz nas' / Slatka osveta Horvata iz sedmeraca: 'Prošlo mi je kroz glavu jedino 'Zabij ga'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Posebnu utakmicu večeras je igrao Zlatko Horvat, kojemu je norveški vratar Bergerud lani u polufinalu SP-a obranio sedmerac. Ovaj put Horvat je oba sedmerca zabio

20.1.2018.
22:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Ovo je Hrvatska kakva je bila prije. Uvijek agresivna u obrani, došlo su vratari do izražaja. Trebalo im je samopouzdanja, teško je proći kroz sve to. Kad nemaš pravi ritam i kad ti ne ide u nekim utakmicama onda normalno da je problem. Danas kad je stvarno bilo potrebno Stevanović je bio na zadatku. Uvijek smo velika potpora vratarima. Nekad griješimo mi, nekad oni. Svi smo zajedno, nisu oni posebna sorta.", istaknuo je Zlatko Horvat, strijelac tri pogotka iz tri šuta.

"Vjerujem da ćemo odraditi pravi posao u srijedu, dobiti Francusku, koja je moćna još uvijek, iako su imali smjenu generacija. Ali imamo i mi puno važnih igrača koji su danas odigrali važnu ulogu tako da se ni mi ne moramo brinuti za budućnost. Predivna atmosfera. Imali smo osmog igrača i jedva čekam srijedu.", kazao je Horvat, koji nije imao posebnih emocija u ovoj utakmici unatoč tome što je njegova prethodna protiv Norveške bila vrlo burna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što mi je prošlo kroz glavu? Zabij ga", kratko je kazao o dva sedmerca koja je ovaj put uspješno izveo.

"To je sport. S tim se treba nositi. Ali uvijek dolazi nova prilika", zaključio je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo