zasadio dva javora / Škoro: 'Za prolivenim mlijekom nema plakanja, a Milanovićeva poruka o izborima je skandalozna!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ivan Penava još nije postao član Domovinskog pokreta

22.5.2020.
11:00
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predsjednik Zelene liste Nenad Matić posjetili su danas jedan zagrebački OPG, povodom Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode. 

Škoro je rekao da su zasadili dva javora što je, bar u njegovom kraju kako je kazao, zalog za budućnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i aktualnosti uoči nadolazećih parlamentarnih izbora. 

"Žao mi je, volio bih da smo se dogovorili s Mostom, ali dogodi se to i u životu i u braku da se ljudi ne mogu dogovoriti. Nadam se da to ne znači da ćemo u budućnosti biti jedni protiv drugih, to sam i njima rekao. Za prolivenim mlijekom nema plakanja", rekao je o Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

{"RELATED":/3820968}

Za izjavu Zorana Milanovića da možda neće izaći i glasati na parlamentarnim izborima rekao je kako skandalozna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakva neutralnost, glasovanje je građanska dužnost i obveza! Postoje zemlje gdje se to sankcionira. To je još jedna u nizu njegovih osebujnih poruka. To je skandalozna poruka, pogotovo mladima. Izbori su festival demokracije, on bi se trebao probuditi malo ranije, obrijati, počešljati i prvi izaći na izbore. Da predsjednik države neće izaći na izbore da se ne bi saznalo za koga će se opredijeliti? Pa glasanje je tajno", napominje Škoro.

Potvrdio je kako prodao vlasničke udjele u dvije tvrtke, a kaže da je to učinio zbog medijskog pritiska. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam spreman na provjeravanje bilo čije imovine. Pozivam da to činimo redovno. Održavajmo financijsku i poreznu higijenu. Svaki čovjek koji se bavi nekom djelatnošću boji se dolaska porezne inspekcije. Ja sam prodao to sve skupa iz jednostavnog razloga što se stvara jedna poduzetnička antiklima", objasnio je Škoro.

O rezultatima HDZ-a na izborima u Slavoniji, Škoro je rekao: "HDZ je do sada dobro prolazio u Slavoniji, ali sada više neće." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominje kako Ivan Penava nije postao član Domovinskog pokreta. "Pregovaramo na tu temu, pregovaramo tako da on bude nositelj pete izborne jedinice", rekao je Škoro. 

Osvrnuo se i na izjavu predsjednika da neće razgovarati sa svima koji budu izabrani u Sabor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje ustavni rokovi i postoje zakonske obveze kojih se predsjednik mora držati. Kako će naš veliki predsjednik i legalist postupiti, to je na njemu. Idemo se koncetrirati na izbore i na budućnost", poručio je Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo