'S KIM SI TAKAV SI' / Škare Ožbolt popljuvali fanovi na Facebooku

Image
Foto: PIXSELL

Facebook profil predsjednice DC-a prepun je negativnih komentara njezinih pristaša. Silno su razočarani koalicijom koju je u nedjelju sklopila s HDZ-om i Jadrankom Kosor.

14.11.2011.
10:36
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt izazvala je lavinu negativnih komentara svojih birača nakon što je u nedjelju sklopila koaliciju s HDZ-om i Jadrankom Kosor.

Njezin Facebook profil prepun je poruka razočaranih pristaša.

"Kako kaže narodna: s kim si takav si.." napisala je jedna građanka na Vesninom profilu.

Na ovaj komentar je reagirala i sama Ožbolt: "Rekao bih da je Ožboltica prije u borbi za još jedan saborski mandat s obzirom da je DC bio neuspješan eksperiment. E sad. To što je donijela opet lošu procjenu te nije skužila koliki gnjev HDZ izaziva među hrvatskim građanima, te da je time učinila salto mortale uistinu ukazuje i na tu mogućnost, jer malo tko pored zdravih očiju može napraviti takvu glupariju."

Na to mu je Vesna odgovorila: "Vi jako dobro znate da sam s mjesta ministrice otišla zbog načina kako je funkcionirao Ivo Sanader. Između Ive Sanadera i Jadranke Kosor jasno vidim razliku. Vama je naravno sve isto jer smo različiti politički smjer. Naime ja sam centar - desni centar, a vi suprotno od mene. To me naravno nikada nije navelo na pomisao da Vas gledam kroz prizmu političkog uvjerenja. Moja težnja je da se politika počne čistiti od korupcije. To je najvažnije. HDZ je krenuo prvi i drugi će to morati napraviti, ali tada ja neću pljuvati po tome nego ću to pozdraviti. Možda gledam malo dalje od Vas i ne radim nikakve gluparije. Jasno znam što hoću vidjeti u politici".

Iako je Vesna sebe i HDZ svim silama branila na Facebooku, građani se nisu dali smesti. "Još jedna Osječanka koja je razočarala", stoji u komentaru.

Jedan Vesnin "prijatelj" postavio je staru snimku svađe Vladimira Šeksa i nje u Saboru s komentarom: "Ovako je to nekada izgledalo, a sada s tim likovima ulazite u koaliciju. Vesna, pa gdje je tu dostojanstvo i vjerodostojnost? Oprostite, ali stvarno ste razočarenje! Želim Vam puno uspjeha".

Sve komentare pogledajte na Vesninom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo