uprava kbc-a se ogradila od nje / Skandalozna snimka: Riječka liječnica 'urlala' na čovjeka kojem je zagradila auto, evo kako se opravdava

Image
Foto: Screenshot/Youtube

'Neshvatljivo mi je da netko ne može stati iza svojih ljudi', kazala je o reakciji Uprave riječkog KBC-a

11.11.2020.
8:17
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Nakon što se portalima i društvenim mrežama brzinom munje proširila snimka na kojoj se vidi i čuje liječnica koja se našla u žestokoj raspravi oko parkinga i pritom izgovorila neke ne baš lijepe riječi, reagirala je i liječnica sa snimke.

Iako se glavna akterica snimke na videu koji se proširio Hrvatskom predstavila kao zamjenica ravnatelja riječkog KBC-a, iz te su se zdravstvene ustanove brzo ogradili od nje rekavši da niti je zamjenica ravnatelja, niti radi u COVID odjelu, kako je to naglašavala u raspravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, naime, o liječnici riječkog KBC-a i pročelnici bolničkog Zavoda za audiologiju i fonijatriju dr. Tatjani Šepić.

U izjavi za Novi list ona je ovako prokomentirala cijeli sporni video i reakcije riječkog KBC-a na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da je u riječkom KBC-u parking neuređen i nije namijenjen nama djelatnicima, nego svima koji dolaze u bolnicu, pored zgrade Zanatopreme dio je parkinga koji možemo koristiti. Kako je meni dopušteno parkiranje iz pravca KBC-a Rijeka, često se upravo tamo parkiram, a ako pritom nekoga zatvorim, ostavim svoj broj mobitela. Tog dana ispred Zavoda za audiologiju i fonijatriju bila je velika cisterna tako da se nisam mogla parkirati kraj Zavoda te sam svoj automobil parkirala kod Zanatopreme i ostavila svoj broj mobitela. Ubrzo me je nazvao mladi dečko kazavši mi da maknem auto i da nazovem vlasnike automobila koji su parkirali iza mene, a to su bili jedan fizioterapeut i medicinska sestra koji oboje rade u COVID-centru", kazala je liječnica i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da sam se uzrujala, a u međuvremenu je dečko sve tajno snimao i pozvao prometne redare kojima sam objašnjavala da vlasnici automobila koji su zatvorili mladića rade u COVID-centru, a ja sam pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u čije sam uređenje i opremanje uložila puno osobnog truda i energije. Mladiću sam rekla da je jadno da nam netko na ovaj način otežava rad. Budući da podržavam Upravu KBC-a Rijeka, žao mi je da me Uprava nije pozvala da se očitujem o ovom događaju", ustvrdila i dodala da osobno "voli svoj posao i svoje ljude."

"Neshvatljivo mi je da netko ne može stati iza svojih ljudi", kazala je dr. Šepić dodajući kako dugogodišnji problem s parkingom u riječkoj bolnici ne muči samo zaposlene i posjetitelje, već zadaje problema i sanitetskim vozilima koji prevoze pacijente s COVID-om u Kliniku za otorinolaringologiju koja se nalazi između parkirališta Zanatopreme i zgrade Zavoda za audiologiju i fonijatriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da podsjetimo, video počinje nakon što je snimatelj shvatio da je njegov parkirani automobil zagradio mercedes, pa je nazvao na broj mobitela kojeg je vlasnica ostavila u automobilu.

Umjesto da pomakne automobil, žena koja se predstavila kao “doktorica i zamjenica ravnatelja u KBC-u” počela je vikati na muškarca i prijetiti mu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slušaj me dušo, ne budi hirovit. Kad ti bude slabo, srest ćemo se pa ćeš bit manji od makova zrna. Ne budi tako jadan, nego budi muškarac i shvati kriznu situaciju u KBC-u. Tu ti ljudi umiru", rekla j, da bi ga na njegovu opasku "umiru zato…", prekinula i odvratila – "umiru zato jer si ti bezobrazan".

Potom se obratila i Filipinki, koja se nalazi u društvu snimatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nje su sve fini ljudi, jel’da? Ona je baš iz fine zemlje. Fini ljudi", obrecnula se.

Video završava s pojavom prometnog redara koji je moli da pomakne svoj nepropisno parkirani “mercedes”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo