Šišljagić: Kosor je dobro znala što se događalo

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić gostovao je u emisiji 'Nedjeljom u 2' te se osvrnuo na suđenje Ivi Sanaderu, kao i na trenutno stanje u HDZ-u.

6.11.2011.
17:35
VOYO logo

''Ivo Sanader je bio velika pogreška. Mislili smo da je on čovjek koji će raditi za dobrobit države, no pokazalo se suprotno'', rekao je Vladimir Šišljagić, bivši član HDZ-a, a današnji predsjednik HDSSB-a.

Šišljagić je gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 te se, osim slučaja 'Sanader', osvrnuo i na trenutnu situaciju u HDZ-u. Tom prilikom rekao je da Jadranka Kosor i nije toliki borac protiv korupcije ''kao što to svaki dan naglašava''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Riječ je o tome da se jednostavno previše toga nagomilalo i trebalo je pokrenuti istrage. Kosor je kao Sanaderova najbliža suradnica dobro znala što se događalo i trebala je ranije biti uključena - najmanje - kao svjedok u Sanaderovom slučaju'', smatra Šišljagić.

Tijekom emisije govorio je i o tome kako je vlast godinama zanemarivala Slavoniju i osiromašila Slavonce. Razlog tome je, smatra, što je previše novaca odlazilo u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaš će i dalje ostati nositelj liste HDSSB-a

Šišljagić je rekao da ne priznaje presudu Branimiru Glavašu, jer smatra da je riječ o političkom procesu koji je pokrenuo Sanader nakon razlaza HDSSB-a s HDZ-om.

''Branimir Glavaš je potpuno zakonito nositelj liste HDSSB-a i mislimo da utemeljitelj HDSSB-a treba biti nositelj. Ukoliko nadležna tijela odluče drugačije to bi bio sumrak demokracije'', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek HDSSB-a ujedno je rekao da njegova stranka neće ulaziti u koalicije niti prije niti nakon izbora, ali je istaknuo da su uvijek spremni za suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo