PREDIVNA GESTA / Šišanje je pet, masaža cijelog tijela osam eura, a pedikura 12 eura: Sav prihod ide ocu koji je ostao sam s troje maloljetne djece

Hvalevrijedna akcija dubrovačkih frizerki i kozmetičarki. Svoje prihode odlučile su donirati jednoj obitelji, a akcija traje do 22. prosinca

18.12.2023.
9:25
VOYO logo

Buduće kozmetičarke i frizerke s juga Hrvatske odlučile su svoje znanje pokazati sugrađanima, a sve što zarade ide u humanitarne svrhe. U Obrtničkoj i tehničkoj školi u Dubrovniku svi termini su popunjeni, a sav prihod ide ocu koji je ostao sam s troje maloljetne djece nakon što mu je preminula supruga, prenosi Danas.hr.

Laura Čavara, nastavnica strukovnih predmeta za kozmetičara rekla je da su mu željeli dati božićni poklon. Dubrovčani su osim ovom divnom gestom, oduševljeni i cijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žensko šišanje je pet, masaža cijelog tijela osam eura, a pedikura s trajnim lakom samo 12 eura.

"Jako sam zadovoljna, tretman lica i dekoltea", rekla je Ana Ramić, jedna od korisnica usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SJEĆATE SE OVOGA? /

Vratite se u neka stara vremena: Božićna pjesma prve sezone Big Brothera je i dalje blagdanski hit

Image
SJEĆATE SE OVOGA? /

Vratite se u neka stara vremena: Božićna pjesma prve sezone Big Brothera je i dalje blagdanski hit

Uskoro kreće još jedna humanitarna akcija

Osamnaestogodišnje Metkovke Gabrijela i Petra sanjaju da će jednog dana imati vlastiti salon, a do tada najbolju praksu imaju u školi. U prosincu organiziraju još jednu akciju kojom će predstaviti i vlastitu prirodnu kozmetiku.

"Imamo pilinge, obične pilinge, božićne pilinge i božićne ukrase koje su proizveli pomoćni cvjećari", rekla je Petra, a Gabrijela je dodala da su klijenti oduševljeni i veliko im je zadovoljstvo jer novac ide u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klijenti ovih dana najviše traže manikure i pedikure jer se žele srediti za Božić. Akcija uljepšavanja traje do 22. prosinca, a u nju su uključeni svi učenici od 1. do 4 razreda smjera kozmetičar i frizer. Nastavnica Laura kaže da su učenici baš zadovoljni jer mogu pokazati svoje znanje i tako pomoći obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Kao da sutra ne postoji! Božićna groznica trese Hrvatsku. Kupuje se sve - hrana, ukrasi, borovi, darovi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo