Šima Krasić će se boriti protiv korupcije u HAC-u?!

Šima Krasić, nekadašnja državna revizorica, nakon samo godinu dana provedenih u mirovini ponovno se vraća poslu, ovog puta u državnoj tvrtki - Hrvatskim autocestama!

4.3.2012.
16:02
VOYO logo

Naime, Šimu Krasić je na mjesto predsjednice Revizorskog odbora u HAC-u predložio Stjepko Boban, sada već bivši predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta, i to 29. studenog 2011. godine. Nadzorni odbor HAC-a odobrio je to imenovanje, no oni su smijenjeni, pa tek treba vidjeti što će o imenovanju odlučiti novi čelni ljudi HAC-a.

Šima Krasić kao predsjednica Revizorskog odbora trebala sprečavati korupciju u HAC-u, iako joj to nije uspijevalo dok je bila glavna državna revizorica, piše Jutarnji list. Za vrijeme svog mandata (od 1994. do 2010.) prezentirala je izvještaje i o poslovanju HAC-a, ali ni u jednom se ne spominju malverzacije pri npr. bojanju tunela, slučaju Fimi-Media, gradnji nepotrebnih odmorišta itd...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tih su slučajeva USKOK i policija reagirali i pritvorili članove Uprave HAC-a, ali Krasić kao revizorica nije uočila nikakve sumnjivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo