stvaranje franšize /

Šibenski studenti otvorili jedinstveni palačinka bar u gradu: ‘Želimo da Roll’n’Joy postane nacionalna priča’

Image
Foto: Šibenski portal

Kad imate 22 i 23 godine pokretanje vlastitog posla obično nije opcija, glavna preokupacija većini su fakultetske obveze, rješavanje ispita i studentski posao kojim će popuniti budžet.

7.2.2017.
17:35
Šibenski portal
VOYO logo

Simoni Fuzul i Borni Škornjaku vlastiti posao nije opcija već realnost u koju su prije dva tjedna, kad su otvorila palačinkarnice Roll’n’Joy u Dalmare centru, hrabro zakoračili.

Simona i Borna studenti su Veleučilišta u Šibeniku, smjer turistički menadžent, i znanje stečeno na kolegijima primijenili su u stvarnosti i hrabro ‘zaplivali’ poduzetničkim vodama. Poduzetnom dvojcu ovo nije prvi zajednički projekt budući da već dva ljeta vode smoothie bar u Zadru i zahvaljujući tome ‘ispekli’ su ugostiteljski zanat i naučili kako voditi poduzeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naša zajednička priča krenula je prije dvije godine kad smo u ljeto 2015. otvorili smoothie bar u Zadru. Povezali su nas projekti na fakultetu i činjenica da smo oboje odlučni studenti i članovi Studentskog zbora. Oboje smo imali poduzetnički duh koji je kroz razgovor samo jačao i nakon samo tri mjeseca poznanstva pripremili smo i započeli priču sa smoothie barom u Zadru. Kako se oboje bavio sportom i živimo zdravim životom, smoothie bar nam se učinio dobrom idejom, a i sama činjenica što je riječ o ponudi koja je nedostajala. Nismo stali na tome već smo razmišljali što preko zime, što raditi kada nema puno turista i sljedeći projekt je, zahvaljujući brojnim putovanjima i činjenici što su palačinke rastući trend, odlučili smo krenuti s tom pričom. Ipak, htjeli smo tu priču razviti u nešto drugačijem smjeru i ponuditi neštom novo, a to su upravo veganske, bezglutenske i integralne palačinke koje smo uvrstili u ponudu uz one klasične. Htjeli smo pokazati da slatko može biti i zdravo. Smjesu za palačinke radimo sami, po recepturi koju sam napravila nakon dugotrajnog istraživanja, priča nam Simona i objašnjava kako su u projekt krenuli nakon dugotrajnog istraživanja.

Više pročitajte na Šibenskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo