STRAŠNA NESREĆA / Tužna noć u kojoj su izgubljena tri mlada života: Mogli su dati još toliko puno...

Image
Foto: Šibenski portal

Šibenčanima su bili dobro poznati zbog svog djelovanja, perspektive i životne radosti koju su prenosili na sve oko sebe

7.12.2019.
17:19
Šibenski portal
VOYO logo

Tragediju od 7. prosinca 2003. Šibenik nije zaboravio. Svake godine prisjeća se tužnog dana kad je život izgubilo troje mladih - Ivana Jelić (25), Ivan Bujas (24) i Brankica Vrzić (23).

Šibenčanima su bili dobro poznati zbog svog djelovanja, perspektive i životne radosti koju su prenosili na sve oko sebe. Na žalost, u teškoj su nesreći izgubiliživote, ali sjećanje na njih ostalo je postojano svih ovih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Jelić u Šibenik se vratila iz Zagreba s diplomom akademske glumice sa željom da u sredini u kojoj je odrasla ostvari profesionalnu karijeru. Ambiciozno je počela rad s mladima u dječjoj Kazališnojradionici s čijim je članovima i nastupila na otvaranju Međunarodnog dječjeg festivala. Samo nekoliko dana prije nesreće publika joj je pljeskala za ostvarenu glavnu žensku ulogu u predstavi "Miss Univerzal", piše Šibenski portal.

Ivan Bujas među kolegama i prijateljima slovio je za vrijednog i perspektivnog fotoreportera Večernjeg lista i predanog radijskog tehničara Radio Šibenika, zaljubljenika u zvuk gramofonskih ploča. Bilježio je vrijedno svojim fotoaparatom sadašnjost Šibenika i slušateljima iz prašine fonoteke izvlačio davno zaboravljene hitove na, kako ih je zvao, ''malim pločama''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brankica Vrzić (bila je višegodišnja tehničarka Radio Šibenika s posebnim darom za izbor glazbe koji je, posebno u danima vikenda, mogao zadovoljiti sve generacije slušatelja. Ozbiljno je pristupala poslu tehničarke. Istodobno je studirala i netom prije pogibije diplomirala oceanografiju u Splitu, zvanje kojem se željela posvetiti u budućnosti, navodi Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo